HTML

Automotive

Különlegességek, high-tech, lóerők és nyomaték az exkluzív autók világából

Friss topikok

Linkblog

Jaguar C-type

2009.06.10. 15:10 :: Dr. Robin Masters

A neves brit gyártó kínálatában jelenleg csak egy igazán sportos modell, az XK szerepel, azonban a paletta az elkövetkezendő években egy új, kompakt kialakítású roadsterrel is bővülhet. Állítólagos céghez közeli források szerint az XK felépítését követi az egyelőre Jaguar C-type néven emlegetett sportautó, tehát orrmotor, alumínium elemekből álló karosszéria, vászontető és hátsókerékhajtás.

A főbb részegységek is a nagyobb modellből fognak származni, így vélhetően a 3 literes benzin és dízel üzemű, V6 elrendezésű, valamint a legújabb ötliteres, V8 elrendezésű motorokat kapná a kis Jaguar. Az első koncepció képeken remekül fest a modell, azonban a széria változat leghamrabb csak három év elteltével kerülhet az első tulajokhoz, tehát legkorábban 2012-ben.

Szólj hozzá!

Címkék: v8 autó jaguar roadster sportautó luxury automotive c type

A bejegyzés trackback címe:

https://automotive.blog.hu/api/trackback/id/tr711176872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása