HTML

Automotive

Különlegességek, high-tech, lóerők és nyomaték az exkluzív autók világából

Friss topikok

Linkblog

Bewerp Savage Revale Roadyacht GTS

2009.06.02. 19:57 :: Dr. Robin Masters

Ezen igen hosszú nevű különleges luxus sportautó mellett nem lehet el menni szó nélkül. A Roadyacht GTS ötvözi a modern, extravagáns külsőt és a harmonikus luxus belteret. Az autó különlegessége mégsem ebben rejlik, hanem a 4 üléses elrendezésben, valamint az egymással ellentétes irányba nyíló ajtókban, amelyek igazán exkluzívvá teszik a narancs színű kabriót.

A különleges négykerekűt  áprilisban mutatták be a Monaco-ban, a Top Marques Show-n, ahol felfedték a paramétereit is; kompresszoros, 6,2 literes, V8 elrendezésű motor, amely a jelenlegi Corvette-ből származik. Teljesítménye 670 lóerő, illetve 538 Nm nyomaték, amely a GM automata váltóján keresztül a hátsó kerekeket hajtja. Gyorsulása 0-100km/h-ra 3,4 másodperc, amely remek időnek számít, a kalandvágyók pedig egészen 330km/h végsebességik gyorsíthatják ezt az egyedi, kis szériában készülő remekművet. Ára 340000$.

 

Szólj hozzá!

Címkék: v8 car savage kabrió luxury bewerp roadyacht gts

A bejegyzés trackback címe:

https://automotive.blog.hu/api/trackback/id/tr311159905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása